2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Πρόγραμμα Τηλεδιασκέψεων

E-mail Εκτύπωση PDF

timetable
Παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων της ερχόμενης εβδομάδας. Το πρόγραμμα είναι ανά τμήμα και ανά καθηγητή.
 
 
Όσοι μαθητές αποστείλατε το μέιλ σας και έχετε εκδηλώσει με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στον σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας Webex, θα σας αποσταλεί από τους καθηγητές που θα συμμετέχουν ένας σύνδεσμος personal room.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας και τον τρόπο σύνδεσης, παρακαλώ ανατρέξτε σε παλαιότερη ανάρτηση.
Αν δε λάβετε τίποτα μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ή αν δεν έχετε ακόμα στείλει το μέιλ σας, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα στο προσωπικό μου μέιλ που έχω ήδη δώσει στην ανάρτηση της Παρασκευής 27/3, για να ενημερώσω τους καθηγητές σας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 11:43
 

Ανακοίνωση για τα email μαθητών για την πλατφόρμα Webex

E-mail Εκτύπωση PDF
Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε άλλα μέιλ από τους μαθητές. Έχουν περάσει 10 μέρες από την 1η ανακοίνωση σε ιστοσελίδα και Facebook. Είναι πολύ χρονοβόρο και κουραστικό να ενημερώνουμε συνέχεια τη λίστα των email των μαθητών και να μπερδεύονται οι καθηγητές για το αν έστειλαν σε όλους και σε ποιούς όταν η λίστα ανανεώνεται συνεχώς. Όλο το Σαββατοκύριακο αχολούμασταν με την προώθηση email μαθητών ενώ είχαν ήδη φτιαχτεί οι λίστες σε Excel.
Όσοι μαθητές δεν έχουν στείλει τα email τους, ας φροντίσουν να ενημερωθούν από συμμαθητές τους για τα λινκ της ηλεκτρονικής τάξης των διδασκόντων τους.
Ευχαριστούμε.
 

Ανακοίνωση για Πληροφορική Γ' Γυμνασίου

E-mail Εκτύπωση PDF

powerpoint

Αγαπημένοι μου μαθητές της Γ,
Εύχομαι να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας.σχα.﷽﷽﷽﷽﷽﷽οληθοέσω μια εργασa syzht;hsoyme k;apoia basik;a

σχα.﷽﷽﷽﷽﷽﷽οληθοέσω μια εργασa syzht;hsoyme k;apoia basik;aΣας επισυνάπτω 2 αρχεία με σημειώσεις σε Powerpoint:

Powerpoint_Notes[135-156]-c.pdf,        Powerpoint_Notes[156-181]-c.pdf

Την Παρασκευή θα κάνω μια εισαγωγή σε Powepoint μέσω της πλατφόρμας Webex και θα σας αναθέσω μια εργασία για όσους θέλουν να ασχοληθούν μέσα στο Πάσχα. Θα σας στείλω το λίνκ της ηλεκτρονικής μου τάξης μέσα στην εβδομάδα.
Να είστε καλά. Σας έχω πεθυμήσει!
Η καθηγήτριά σας,
Δήμητρα Αδαμίδου

Υ.Γ. Τα αρχεία τα ανέβασα και στο e-class του ΠΣΔ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 15:03
 

Εκμάθηση Excel μέσω YouTube μαθημάτων & Σημειώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

excel
Αγαπημένοι μου μαθητές του Β5,
Εύχομαι να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας.
Σας παρακαλώ δείτε τα βίντεο εκμάθησης του excel που σας επισυνάπτω στο αρχείο (Excel Tutorial) μέχρι την επόμενη εβδομάδα (όσα μπορείτε). Σας το έχω στείλει και με μέιλ.
Σας επισυνάπτω επίσης ένα αρχείο με σημειώσεις για το Excel (Excel_Notes[095-133]-c).
Tην επόμενη Παρασκευή θα κάνουμε ένα μάθημα μέσω της πλατφόρμας Webex. Θα σας στείλω το λίνκ της ηλεκτρονικής μου τάξης μέσα στην εβδομάδα.
Θα ξεκινήσουμε να κάνουμε μία άσκηση μαζί την οποία θα σας επισυνάψω σε επόμενη ανάρτηση.
Να είστε καλά. Σας έχω πεθυμήσει!
Η καθηγήτριά σας,
Δήμητρα Αδαμίδου

Υ.Γ. Τα αρχεία τα ανέβασα και στο e-class αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα λόγω της αυξημένης χρήσης του ΠΣΔ.

#ΜένουμεΣπίτι

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 05 Απρίλιος 2020 20:56
 

Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους γονείς των μαθητών που φοιτούν σε σχολεία αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής & Υποστηρικτικό υλικό

E-mail Εκτύπωση PDF
KESY

Εν μέσω της νέας καθημερινής πραγματικότητας λόγω του κορωνοϊού, η ομάδα των Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών του 1ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής έχει οργανώσει και λειτουργεί τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και ανοικτών Γραμμών Βοήθειας μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype) με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουν οι γονείς και τα παιδιά που φοιτούν σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς του. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και Ψυχολόγος ή Κοινωνικός Λειτουργός θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Συμπλήρωση φόρμας

Υποστηρικτικό Υλικό:

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 08:47
 

Ανακοίνωση

E-mail Εκτύπωση PDF
Σας ανακοινώνουμε ότι η μαθηματικός κ. Ασπρομούκου Ελένη δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα διαδικτυακά μαθήματα της εβδομάδας για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
 
Επίσης, όσοι μαθητές δεν λάβανε ακόμη τα λινκ των καθηγητών της Δευτέρας, είτε γιατί άργησαν να μας στείλουν τα μέιλ τους είτε γιατί τα άλλαξαν στην πορεία, ενδέχεται να μην έλαβαν λινκ καθηγητών για τα μαθήματά τους. Σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με συμμαθητές σας και ενημερωθείτε για τα λίνκ.
Όλος ο σύλλογος διδασκόντων δουλεύει όλες τις ημέρες και τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να οργανωθούν οι μαθητές για τα μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του Webex.
Ευχαριστούμε.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 06:39
 

Οδηγίες για την αποστολή ασκήσεων σε εκπαιδευτικούς στην Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (E-class)

E-mail Εκτύπωση PDF

upload
Αγαπημένοι μας μαθητές!!!
 
Για να μπορέσετε να στείλετε τις ασκήσεις σας στους καθηγητές σας  μέσα  από την Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη) μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες, που έχουν γραφτεί, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 16:21
 

Ανακοίνωση για τη σύγχρονη εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Webex

E-mail Εκτύπωση PDF

web class

 

Webex

Αγαπημένοι μας μαθητές,

Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στην αποστολή ηλεκτρονικών διευθύνσεων που σας ζητήσαμε.

Μόλις ολοκληρωθεί κατά το δυνατόν η συλλογή των e-mail, θα σας αποσταλλεί από τους διδάσκοντες καθηγητές ένας σύνδεσμος ψηφιακής τάξης (personal room) τον οποίο θα πρέπει να πληκτρολογείτε προκειμένου να συνδέεστε στην τάξη του/της κατά την ημέρα και ώρα που θα σας κοινοποιηθεί. Συστήνεται η πρόσβαση μέσω φυλλομετρητή (browser) και δεν απαιτείται η εγκατάσταση καμίας εφαρμογής από τους μαθητές.(Παρακαλώ βρείτε τις οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας Webex σε παλαιότερη ανάρτηση).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι περισσότερι καθηγητές έχουν ήδη οργανώσει τάξεις και μαθήματα με τον ασύγχρονο τρόπο διδασκαλίας e-class (δείτε προηγούμενες αναρτήσεις). Κάποιοι διδάσκοντες θα επιλέξουν τον έναν από τους δύο τρόπους ή και τους δύο. Κατανοούμε ότι σε μία οικογένεια μπορεί να είναι αδύνατη η ταυτόχρονη χρήση του υπολογιστή για τη συμμετοχή σε on-line μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ήδη επικοινωνία και ανταλλαγή εργασιών μεταξύ μαθητών και καθηγητών και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέστη δυνατή η διάχυση της πληροφορίας και η δημιουργία ομάδων εργασίας.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους γονείς ότι σύμφωνα με την υπ. Αριθ. Φ8/38091/Δ4/16-03-2020 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας - χωρίς να αποσκοπεί όμως στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση, ούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά. Μέχρι τότε μείνετε υγιείς και σε επαφή με τους καθηγητές σας!

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 29 Μάρτιος 2020 21:08
 


Σελίδα 3 από 10
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους