2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

3ημερη εκδρομή στην Καλαμάτα

E-mail Εκτύπωση PDF

 kalamata

Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής στην Καλαμάτα κατά το διάστημα 15/02/2023 έως και 17/02/2023, αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει τη μετακίνηση στο ταξιδιωτικό γραφείο IQ Holidays Έξυπνες Διακοπές ως την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής και ποιοτικής άποψης προσφορά σύμφωνα με την Πράξη 2/15-12-2022.

Για να δείτε τις προσφορές ακολουθήστε τους αντίστοιχους συνδέσμους παρακάτω:
1. Προσφορά ταξιδιωτικού Γραφείου IQ Holidays Έξυπνες Διακοπές.
2. Προσφορά ταξιδιωτικού γραφείου AT Holidays.
3. Προσφορά ταξιδιωτικού γραφείου Gassi Holidays.
4. Προσφορά ταξιδιωτικού Γραφείου Happy Days Travel.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2023 08:40
 

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης

E-mail Εκτύπωση PDF

flu season

Σας παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης σύμφωνα με το υπ' αριθ. 580/2023 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης».

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 24 της αρ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄2005) και λαμβάνοντας υπόψη το συγκεκριμένο έγγραφο του ΥΠΑΙΘ, σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που οφείλονται στην έξαρση του εποχικού επιδημικού ρεύματος της γρίπης με μεγάλο αριθμό κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής, από τον Νοέμβριο 2022 έως και τον Μάρτιο 2023.

Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας. Οι απουσίες αυτές είναι πέραν του προβλεπόμενου από τις γενικότερες ή ειδικότερες διατάξεις αριθμού απουσιών.

 

Ενημέρωση για ενισχυτική διδασκαλία

E-mail Εκτύπωση PDF
ED

Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης για το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2022-2023, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους μαθητές ότι τοποθετήθηκαν οι εκπαιδευτικοί και καταρτίστηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων.

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ενισχυτικής πατήστε εδώ.(νέο-Δεκεμβρίου)

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και θα γίνονται στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2022 10:55
 

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατεύσιμων Κλάσης 2026

E-mail Εκτύπωση PDF
greek army

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2026 (γεννημένοι το έτος 2005) είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023 (από 02 Ιανουαρίου 2023 έως και 31 Μαρτίου 2023).

Για να δείτε τους τρόπους κατάθεσης του Δελτίου Απογραφής καθώς και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα και άλλες πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2022 11:15
 

Σχολική Νοσηλεύτρια

E-mail Εκτύπωση PDF

school nurse

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την τοποθέτηση στο σχολείο μας της σχολικής νοσηλεύτριας κ. Μάλλιου Παναγιώτας

Για να δείτε τα καθήκοντα της σχολικής νοσηλεύτριας παρακαλώ επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΕΚ 2038/τ.Β'/5-6-2018

 

Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης

E-mail Εκτύπωση PDF

edy

Η Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ) αποτελεί ένα καινοτόμο θεσμό του εκπαιδευτικού συστήματος με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από τον Διευθυντή του σχολείου, τον Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, τον Ψυχολόγο, τον Κοινωνικό Λειτουργό και το Γραμματέα της Επιτροπής.

Στόχος της Ε.Δ.Υ. είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις καθώς και η υποστήριξη της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύναται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στο σχολείο μας έχει τοποθετηθεί η Κοινωνική Λειτουργός κ. Ρεβελάκη Χρυσάνθη και η Σχολική Ψυχολόγος κ. Σιντόρη Μαρία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε κάθε Τρίτη 8:30-13:30. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε καλέστε στο τηλέφωνο του σχολείου μας.

Επίσης, για περισσότερες λεπτομέρειες σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών, υποστηρικτικών δομών κλπ. μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://pinantonop.sites.sch.gr/ .

Η Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ) αποτελεί ένα καινοτόμο θεσμό του εκπαιδευτικού συστήματος με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από τον Διευθυντή του σχολείου, τον Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, τον Ψυχολόγο, τον Κοινωνικό Λειτουργό και το Γραμματέα της Επιτροπής.

Στόχος της Ε.Δ.Υ. είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις καθώς και η υποστήριξη της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύναται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2022 11:47
 

Ανακοίνωση για ωράριο ενημέρωσης σχολικής επίδοσης

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί γονείς,

parents-teachers

Αναρτήθηκαν οι ημέρες και ώρες που θα δέχονται οι καθηγητές εβδομαδιαίως για ενημέρωση σχολικής επίδοσης. Μπορείτε να ανατρέξετε στην ανακοίνωση για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα όπου υπάρχουν με μπλε χρώμα οι διαθέσιμες ημέρες και ώρες ανά καθηγητή. 

Για να δείτε τους καθηγητές ανά τμήμα καθώς και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας μπορείτε να πατήσετε στα παρακάτω λινκ:

Καθηγητές ανά τμήμα

Σύλλογος Διδασκόντων

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2022 08:43
 

Πρόγραμμα-Ανακοίνωση

E-mail Εκτύπωση PDF
 timetable

Για το πρόγραμμα όπως διαμορφώνεται από 24/01/23 (ώρες ενημέρωσης γονέων με μπλε χρώμα), πατήστε εδώ.

Όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της εβδομάδας, θα αναρτηθεί και συνολικά και ανά τμήμα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 14:55
 


Σελίδα 1 από 9
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους