2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Ενημέρωση για εγγραφές, μετεγγραφές

E-mail Εκτύπωση PDF

Από τις 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 έως και τις 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Παρακαλούμε όπως επίσης επισκεφθείτε προηγούμενη ανάρτησή μας με θέμα:

ΕΠΕΙΓΟΝ: Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 20 Ιούνιος 2021 11:41
 

Οδηγίες Υποβολής Αιτημάτων Έγκρισης Παράλληλης Στήριξης για το σχολικό έτος 2021-2022

E-mail Εκτύπωση PDF
 parallili stiriksi

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η υπ’αρίθμ.πρωτ. 65491/Δ3/07-06-2021 εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ με θέμα: «Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2021-2022».

Σας υπενθυμίζουμε ότι, βάσει της εγκυκλίου, καταληκτική ημερομηνία διαβίβασης των αιτημάτων στη Δ.Δ.Ε. είναι η 30-06-2021. Επομένως, καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων των γονέων προς το σχολείο μας είναι η 29η Ιουνίου 2021. Θα θέλαμε να σας επισημαίνουμε ότι αιτήματα έγκρισης για οποιαδήποτε στήριξη, τα οποία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα της ανωτέρω σχετικής εγκυκλίου, είτε εξαιτίας εκπρόθεσμης υποβολής τους, είτε και εξαιτίας ελλιπούς /λανθασμένου/ή εκπρόθεσμου δικαιολογητικού, δεν θα εξετάζονται και θα πρέπει να κατατεθούν εκ νέου κατά την επόμενη φάση υποδοχής αιτημάτων και σε κάθε περίπτωση μέχρι και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 (βλ. εγκύκλιο σελ.15, παρ.Β.3).

Για να κατεβάσετε το υπόδειγμα αίτησης του γονέα/κηδεμόνα πατήστε εδώ.

 

Πρόγραμμα Εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021 & Εξεταστέα Ύλη

E-mail Εκτύπωση PDF
exams

Παρακαλώ ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της 2ης εξεταστικής περιόδου (προσεχώς) καθώς και για το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας των μαθητών:

Πρόγραμμα εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 (προσεχώς)

Για να δείτε την ύλη ανά τάξη και μάθημα πατήστε εδώ. 

Α' Γυμνασίου

Β' Γυμνασίου

Γ' Γυμνασίου

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 13:45
 

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Σχολικής Μονάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

school rules

Ο όρος «σχολικός κανονισμός» περικλείει ένα σύνολο κανόνων που απορρέουν είτε από  τη σχολική νομοθεσία είτε είναι αποφάσεις του Συλλόγου διδασκόντων και έχουν ως βασικό σκοπό την οριοθέτηση ενός χώρου στον οποίο θα συνεργάζονται δημιουργικά όλοι οι παράγοντες της σχολικής κοινότητας, καθηγητές, μαθητές, γονείς με απώτερο στόχο την ομαλή λειτουργία της σχολικής μας μονάδας.

Αποσκοπούν επίσης να περιγράψουν όχι μόνο τις υποχρεώσεις, αλλά και να προφυλάξουν τα δικαιώματα των μαθητών, κυρίως, τόσο στις μεταξύ τους σχέσεις όσο και στις σχέσεις τους με τους φορείς του Σχολείου. Η σχολική μονάδα πρέπει να είναι ευνομούμενη ομάδα, για να έχει  αποτελεσματικότητα και να αποτελεί για τους μαθητές παράδειγμα δημοκρατικής λειτουργίας και πρότυπο δημοκρατικής αγωγής.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 7993/2-6-21 έγγραφο της ΔΔΕ Ανατ. Αττικής και κατόπιν της υπ΄αριθμ. 13423/ΓΔ4 υπουργικής απόφασης «Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» (ΦΕΚ 491/τΒ/09-02-2021),  εγκρίθηκε ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2020-2021. 

Για να δείτε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, πατήστε εδώ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 08:42
 

ΕΠΕΙΓΟΝ: Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές

E-mail Εκτύπωση PDF
 e-eggrafes

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού,  ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ.) για το σχολικό έτος 2021-22 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές. Προκειμένου να αποφευχθούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

§ Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές γίνεται με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια. Για να γίνει αυτό, και, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας, θα πρέπει ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτηση (κηδεμόνας e-εγγραφές) να συμπληρώσει σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και να την αποστείλει/καταθέσει στο σχολείο. Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές-Επιστολή

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα για την εφαρμογή e-eggrafes

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή e-εγγραφές δεν διατηρεί αρχείο αιτήσεων προηγούμενων ετών. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωριστεί διαγράφονται. Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθύνεστε στην σχολική μονάδα για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εγγραφές των μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021-22.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 10:24
 

Πρόγραμμα-Ανακοίνωση

E-mail Εκτύπωση PDF
timetable

      Για να δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  από ΔΕΥΤΕΡΑ 7/6/21  ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 10/6/21  όπως έχει διαμορφωθεί                                                               ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ 

                                                 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

        ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ                                            ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ                                                                                                     ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

                          Για να δείτε το ωράριο των  διαλειμμάτων πατήστε εδώ.

                      ******       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEBEX Γ4 ΓΙΑ 31/5/21 ΕΩΣ 4/6/21  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   ******

                    ****    ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ****

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 10:30
 

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών & Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021_2022

E-mail Εκτύπωση PDF

 kallitexnika sxoleia

mousika sxoleia

Σας επισυνάπτουμε ψηφιακά υπογεγραμμένα τα:

1. με αριθμό πρωτ. 46312/2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021_2022» και

2. το με αριθμό πρωτ. 46287/2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας καιΘρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021_2022».

Για να δείτε τον κατάλογο των Καλλιτεχνικών σχολείων πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον κατάλογο των Μουσικών σχολείων πατήστε εδώ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 10:31
 

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19

E-mail Εκτύπωση PDF

self test

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων, δημοτικών και ολοήμερων σχολείων) και των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων και της συνέχισης της δια ζώσης λειτουργίας των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) καθώς και των Λυκειακών Τάξεων των Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις, από τη Δευτέρα 10.05.2021, σας παρακαλούμε όπως πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο προς ενημέρωσή σας:

Εγκύκλιος 50209/ΓΔ4/05-05-2021

ΦΕΚ 1825/05-05-2021

 


Σελίδα 1 από 12
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους