2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Newsletter με τα νέα για την ?Ασφάλεια στο Διαδίκτυο?

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπημένοι μου μαθητές,

 

Σας εύχομαι καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Παρακάτω ακολουθεί ενημέρωση από τη Δράση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης Saferinternet.gr

"Καθώς θεωρούμε ότι το e-newsletter αποτελεί παρωχημένη μέθοδο επικοινωνίας, με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να αναλαμβάνουν πια δράση και με τις εξελίξεις να τρέχουν καθημερινά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από εδώ και στο εξής όλα μας τα νέα θα αναρτώνται στις σελίδες μας στο Facebook και το Twitter, αλλά και στον ιστοχώρο μας (Περιοχή "Νέα). Έτσι, θα μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεχή βάση και όχι μόνο μια φορά κάθε δίμηνο. Σας προσκαλούμε θερμά - αν έχετε προφίλ στο Facebook ή το Twitter - να μας 'ακολουθήσετε'. Οι διευθύνσεις μας:

Facebook: https://www.facebook.com/saferinternet.gr
Twitter: https://twitter.com/saferinternetgr (@SaferinternetGR).

 
Ο ιστοχώρος Saferinternet.gr θα βρίσκεται κοντά σας για 17η συνεχή χρονιά, παρέχοντάς σας το πολυμορφικό του περιεχόμενο - φυλλάδια, αφίσες, παιχνίδια, κουίζ, βραβευμένα βίντεο, webinars, flash ασκήσεις, κ.λπ - για τις καθημερινές σας δραστηριότητες με τα παιδιά σας.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η βραβευμένη παιδική θεατρική παράσταση Η "Φάρμα του Διαδικτύου" θα είναι για 5η συνεχή χρονιά κοντά στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. H "Φάρμα του Διαδικτύου" έχει διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ως μοναδικό έργο από την Ελλάδα ως μια από τις πιο εμπνευσμένες και βέλτιστες πρακτικές στην Ευρώπη που προάγουν τον ψηφιακό αλφαβητισμό, βοηθώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν βασικούς κανόνες ασφάλειας στο Διαδίκτυο, αναδεικνύοντας παράλληλα τρόπους με τους οποίους οι γονείς και οι παππούδες μπορούν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στις δραστηριότητες των παιδιών τους και να τα καθοδηγήσουν σε μια ασφαλή, ηθική και εποικοδομητική πλοήγηση.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς η παράσταση μπορεί να έρθει στο χώρο σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Άννα Πορφύρη στα τηλέφωνα 210 2585170 και 6972 893 121.

Με τις θερμότερες ευχές μας για ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο για μία ακόμη χρονιά!
Με τιμή,

Δρ. Βερόνικα Σαμαρά
Συντονίστρια της Δράσης Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης Saferinternet.gr"

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 18:48  
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 42 επισκέπτες συνδεδεμένους