2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Σημαντική Ανακοίνωση προς γονείς και μαθητές

E-mail Εκτύπωση PDF

cyber crime

 

distance learning

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της πρώτης εβδομάδας τηλεκπαίδευσης στο γυμνάσιό μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με φαινόμενα έκθεσης και παραβίασης των πνευματικών και ατομικών μας δικαιωμάτων, εκπαιδευτικών και μαθητών, με αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο της ψηφιακής μας τάξης στα κοινωνικά δίκτυα από μερίδα μαθητών μας.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και την ποινική νομοθεσία, η ελεύθερη επικοινωνία του ατόμου και η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του αποτελούν προστατευόμενα αγαθά.

Έτσι, όποιος "αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνομιλία μεταξύ τρίτων ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών". 

Ως εκ τούτου, ζητούμε τη συνεργασία σας ώστε τέτοιου είδους λυπηρά φαινόμενα να εξαλειφθούν, διαφορετικά επιφυλασσόμεθα των νομίμων δικαιωμάτων, ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους μαθητές μας και την όλη εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου

http://2gym-korop.att.sch.gr/2gymkoro/
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2020 10:37  
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους