2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ

E-mail Εκτύπωση PDF

Webex

Αγαπημένοι μας μαθητές,

Σας παρακαλούμε όπως αποστείλλατε την δική σας ηλεκτρονική σας διεύθυνση ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ στο μέιλ του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ΚΑΙ στο προσωπικό μου μέιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. προκειμένου να καταρτίσω λίστα ανά τμήμα για την παρακολούθηση ηλεκτρονικών μαθημάτων σε πραγματικό χρόνο μέσω εικόνας με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας Webex. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτή που δημιουργήσατε στο ΠΣΔ αλλά αυτή που χρησιμοποιείται καθημερινά (yahoo ή gmail φαντάζομαι).

Επειδή γνωρίζω ότι δεν επισκέφθεστε όλοι την ιστοσελίδα του σχολείου, ούτε είναι όλοι οι μαθητές φίλοι στη σελίδα μας στο φβ, σας παρακαλώ διαδώστε το μήνυμα αυτό στους συμμαθητές σας.

Αφού συγκεντρώσουμε τα μέιλ των ενδιαφερομένων, θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος της τάξης κάθε εκπαιδευτικού καθώς και χρονοδιάγραμμα συναντήσεων στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μας έχετε δώσει.

Για να δείτε τον οδηγό μαθητή για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω Webex πατήστε εδώ και κατεβάστε το αρχείο .pdf.

Σας ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σας!

#ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΑσφαλείς

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 11:31  
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους