2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

E-mail Εκτύπωση PDF
psd

Με το υπ' αριθ. 39731/Δ2/20-3-2020 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώσαμε τους γονείς/κηδεμόνες σχετικά με την υλοποίηση από το ΥΠΑΙΘ μίας νέας ευέλικτης διαδικασίας παροχής λογαριασμών πρόσβασης (μαθητικούς λογαριασμούς) στους μαθητές και τις μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη χρήση των υπηρεσιών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου. Για όλους τους μαθητές/μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργεί μία νέα αυτοματοποιημένη διαδικασία δημιουργίας μαθητικών λογαριασμών ΠΣΔ με ευθύνη του κηδεμόνα.

Παρακαλούνται όσοι μαθητές δεν ολοκλήρωσαν πέρισυ την δημιουργία του σχετικού λογαρισμού να το πράξουν άμεσα.
Όσοι μαθητές δημιούργησαν ήδη λογαριασμό αλλά δεν θυμούνται είτε το user-id τους είτε το password, να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή της Πληροφορικής που τους διδάσκει.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να δείτε λεπτομερείς οδηγίες με εικόνες για τη δημιουργία λογαριασμών μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρακαλώ πατήστε εδώ. (συγγραφέας: Καραβάτα Άρτεμις, Καθηγήτρια Πληροφορικής).

Για να δείτε λεπτομερείς οδηγίες με εικόνες για την εγγραφή μαθητών/τριών σε μαθήματα της Ηλεκτρονικής Σχολικής Τάξης, παρακαλώ πατήστε εδώ(συγγραφέας: Καραβάτα Άρτεμις, Καθηγήτρια Πληροφορικής).

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 08:29  
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους