2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Ερωτηματολόγιο Δήμου Κορωπίου

E-mail Εκτύπωση PDF

sbak

dimos kropias

Ο Δήμος Κρωπίας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του, στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Δήμου ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση από δημότες, γονείς και μαθητές ώστε να απαντηθεί εύκολα, γρήγορα κι ανώνυμα μέσω της ειδικής πλατφόρμας επεξεργασίας δεδομένων.

 

Το σχέδιο ΣΒΑΚ έχει ως σκοπό τη γρήγορη αλλά με βάση τις αρχές της επιστήμης και της τεχνικής υλοποίηση της κατασκευής κοινόχρηστων έργων αστικής υποδομής που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος Κρωπίας για να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.Το Σ.Β.Α.Κ. δίνει έμφαση στον πολίτη και στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά μετακίνησης. Προκρίνει στρατηγικές για την υποστήριξη των δημόσιων συγκοινωνιών, της πεζής μετακίνησης και του ποδηλάτου. Το σχέδιο περιλαμβάνει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και απευθείας κατάθεση προτάσεων στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας, στο Δημαρχείο, 1ος όροφος και στο 2132000704 και 2132000706 καθώς και με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Συμπληρώστε εδώ το ερωτηματολόγιο "Μετακινούμαι στο Δήμο μου".

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στη συλλογή στοιχείων για μια ανθρώπινη και βιώσιμη πόλη!

Μετά κι από συνεννόηση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με την υπεύθυνη Σχολικών Επιροπών κυρία Μιχαιρίνα,σας αποστέλλουμε ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ MAIL ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ το  ερωτηματολόγιο που έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου, ώστε να απαντηθεί εύκολα, γρήγορα κι ανώνυμα μέσω της ειδικής πλατφόρμας επεξεργασίας δεδομένων.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 Συμπληρώστε εδώ το ερωτηματολόγιο “Μετακινούμαι στο Δήμο μου”. https://www.surveymonkey.com/r/ZR5TMS2 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στη συλλογή στοιχείων για μια ανθρώπινη και βιώσιμη πόλη!!

 
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 75 επισκέπτες συνδεδεμένους