2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σπύρου Δάβαρη & Ύδρας, Κορωπί 19400

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Ενημερωτική συζήτηση

E-mail Εκτύπωση PDF

parents-students-teachers

Την Τετάρτη 8/11/2017 στις 18:30 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχολείο μας η προγραμματισμένη εκδήλωση με την κ. Ελένη Κουκούλη εκπαιδευτικό – ψυχολόγο, υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής. Η ομιλήτρια καθήλωσε το ακροατήριο για δύο συνεχόμενες ώρες με το δικό της αφοπλιστικό λόγο για θέματα που αφορούν τους έφηβους μαθητές/τριες μας. Ακολούθησε άκρως κατατοπιστική συζήτηση με τους γονείς.

IMG 7755-min

Εκ μέρους του σχολείου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς /κηδεμόνες, που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, γιατί πιστεύουμε ότι η ισορροπημένη ανάπτυξη των εφήβων – μαθητών μας συντελείται με την αρμονική συνεργασία γονέων, εκπαιδευτικών και ειδικών επιστημόνων.

Ευχαριστίες εκφράζουμε τόσο στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, που πλαισίωσε την εκδήλωση με την εκπροσώπηση του από τον πρόεδρο κ. Σ. Δήμα και την γραμματέα κ. Π. Σκουρλή, όσο και στο Δήμο Κρωπίας σταθερό συνοδοιπόρο και αρωγό στο έργο μας, που τον εκπροσώπησε η κ. Δ. Μιχαιρίνα δημοτική σύμβουλος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

IMG 7740-min

 
Ulti Clocks content

Θετικές Επιστήμες

Σχολικά Προγράμματα

Εργασίες Μαθητών-Έντυπα

Βιωματικές Δράσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους